img
Home / Истории / Виждайки как изглеждат, родителите веднага изоставят новородените си бебета-Ето какво обаче се случва с децата след 14 години!

Виждайки как изглеждат, родителите веднага изоставят новородените си бебета-Ето какво обаче се случва с децата след 14 години!

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 417
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  417
  Shares

За медицинските специалисти, случаят със сестрите Маки, Макензи и Мадлен остава уникален дори и сега, 14 години след раждането им.

Лекарите, които взели момичета, за пръв път виждали такива тризнаци. Мадлин е родена напълно здрава, но Маки и Макензи са сиамски близнаци. Бебетата били срастнали в тазовата област, но това не носело непосредствена заплаха за здравето им.

Родителите без колебание изоставили момичетата в болницата, а съдбата на необичайното трио била неясна. За щастие човечни хора дошли да помогнат на бебетата!

52-годишният Джеф и 42-годишната Дарла Харисън отдавна мечтаели за дъщеря. Съдбата обаче все им изигравала номер: в семейството на съпрузите имало вече трима синове.

Виждайки Маки, Макензи и Мадлен, съпругът и съпругата осъзнават, че със сигурност искат да вземат момичетата. Дори и новината, че родителите са наркомани, не повлияли на решението на двойката Харисън.

След като се консултират с лекарите, Джеф и Дарла решават: Маки и Макензи трябва да бъдат разделени. Операцията е проведена през септември 2003 г., когато момичетата са на 9 месеца.

Многоетапната операция беше изключително трудна, специалистите работят 24 часа на ден, за да постигнат съвсем малък напредък. За щастие, всичко приключва добре!

Маки и Макензи остават с по един крак. Освен това и двете сестри вече са принудени да живеят с торбички от стомаха. Лекарите обаче бяха абсолютно сигурни, че без хирургическа интервенция всичко ще бъде много по-лошо.

Родителите взели момичетата със себе си във фермата, където живее цялото семейство. Днес психолозите казват: Джеф и Дарла са взели абсолютно правилното решение.

Осиновяващите баща и майка не се грижат непрекъснато за тях през целия им живот, както често се случва в семейства, където хората с увреждания растат, но ги възприемат като нормални деца. В резултат момичетата израстват независими, енергични и доволни.

В продължение на десет години, става ясно: близнаците, които се появяват свързани помежду си от съдбата, да растат със съвсем различен характер и темперамент. Маки се оказва тихо момиченце, което предпочита да седи у дома и да рисува. Макензи, напротив, обожава да ходи, да играе на улицата и да тича с братя и приятели, а протезата изобщо не я притеснява!

Децата са овладели всичко, което родителите-фермери обикновено залагат в децата си. Те не са по-низши от момчетата и здравата им сестра, а триото полубратя защитава момичетата по всякакъв възможен начин.

От време на време сестрите на Гарисън се появяват на телевизионния екран. Когато са поканени на следващ разговор с родителите, зрителите, заедно с експертите, единодушно се възхищават на веселите и енергични деца.

Сега уникалните близнаци са на 14 години, а момичетата не се съмняват: те имат прекрасно бъдеще пред себе си.

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 417
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  417
  Shares
loading...