img
Home / Зодии / Вашият хороскоп за днес, 19.11.2019 г.

Вашият хороскоп за днес, 19.11.2019 г.

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес трябва да се огледате в очите на околните и, не за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците (колкото и да е странно, дори и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

Телец

Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.

Близнаци

Сами си генерирате проблеми, стаявайки чувствата и страховете си.Опитайте да сте по-смели и открити, само може да спечелите от това.

Рак

Интересен и малко странен ден. Ще ви се иска да избягате от всички груби, обидни, тежки, неприятни, абе от всички досадности на живота. Изглежда е време да помислите за малко почивка.

Лъв

Днес с право можете да си починете, макар че не изключено да чуете някои натяквания за протакането на сроковете и други подобни. Вие поне знаете как да се измъкнете от тази ситуация, а и днес нищичко няма да ви кажат.

Дева

Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. Чувството за хумор, ако не друго, поне ви дава друга гледна точка и по-оптимистичен поглед към света.

Везни

До обяд ще сте толкова разсеяни, че няма да знаете дали още не сънувате, но после вече всичко ще придобие обичайните си очертания. Важното е, че компенсирате с чар и никой няма да ви се разсърди.

Скорпион

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате да нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега не е времето и мястото. Не нарушавайте вътрешния си баланс.

Стрелец

Днес можете да се чувствате доста енергични и бодри и на фона на всеобщото униние вие ще сте като пърхаща птичка. Не бързайте да организирате срещи с приятели, преди да сте говорили с всеки един поотделно. Единственото, което днес е по-добре да не правите е да се занимавате с държавни структури и да спорите с възрастни хора.

Козирог

Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното настроение. Е, сигурно и между вас има по-оптимистично настроени люде, само че те са успели да се справят със собствената си вътрешна несигурност. Ако ви е чак толкова тежко – погледнете в Интернет, все ще се разсеете, ако не и нещо повече.

Водолей

Днес е ден, в който трябва да търсите различни и нестандартни начини за изход от положението. Започването на нови неща няма да бъде успешно, по-добре се ограничете само с планиране. Не стойте до късно вечерта, имате нужда от възстановяване на силите.

Риби

Просто погледнете на нещата около вас като на игра или като танц. Спазвайте дистанцията и следвайте ритъма. Оставете живота да води, така танцът ще се превърне в магия.

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.