img
Home / Зодии / Вашият хороскоп за днес, 03.06.2019 г.

Вашият хороскоп за днес, 03.06.2019 г.

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Овен

Всичко е субективно и лично, нали? Но дали все пак сте отзивчиви към субективността и личността на околните? Хубав ден, начален, само не се потапяйте в самодоволство, просто бъдете себе си, без оценки и сравнение, без очаквания.

Телец

Толкова много интересни неща, толкова различни и вълнуващи и всички пред вас, за вас, очакващи внимание, интерес, загриженост. Изглежда започва една натоварена седмица за вас. Пътувания, нови задачи, нови хора, обучения и още, и още. Вълнуващо за вашата пърхаща душа. Добавете и една доза практичност, замесете всичко с търпение и … очаровайте света!

Близнаци

Има ли неща в живота ви, които отдавна сте надживели, преживели, изживели, но все така здраво се държите за тях и не ги пускате да си отидат? Време е да освободите пространство за нещо ново. Не губете енергия за стари неща, скъсайте с тях. И започнете от днес.

Рак

Хубаво е днес от време на време да се поглеждате отстрани, да наблюдавате поведението и реакциите си, без да си давате оценка. Смисълът на тази шизофренност ви помага да оцените своята уникалност, да се диференцирате, но да останете пак част от обществото. С други думи – ден с променливи настроения и време за наблюдения.

Лъв

Дали успявате да извикате състоянието на спокойствие и вътрешен мир дори в суматохата на ежедневието? Успявате ли да останате спокойни, когато всичко се променя и пренастройва. Понеделник винаги е предизвикателство, но може да е и вълнуващо такова.

Дева

Ден, в който да играете собствената си роля, но в група. Ден за свързване и за участие. Без да губите своята уникалност, бъдете част от група и се забавлявайте. Днес просто не пропускайте елемента на забавление, гледайте на света като деца.

Везни

Имидж, репутация, общество в някакъв момент от живота ни придобиват ново значение, а в някои от дните на седмицата се налага да им обърнете специално внимание. Днес е този ден – ден за работа и резултати, ден за презентиране пред обществото.

Скорпион

Денят може да е много труден, особено ако имате прекалено много задачи за вършене. А какво стана с управлението на времето или сте го оставили за когато ви остане малко време. Спрете се и се запитайте – кое е най-важното за мен точно сега? И бъдете честни, защото днес е ден за мъдрост и истинност, а тях можете да ги откриете само дълбоко в себе си.

Стрелец

Взаимодействието с простичките неща около вас днес ще има огромно значение, все пак понеделник – ден за адаптация. Бъдете любопитни, бъдете смели, взаимодействайте със света.

Козирог

Давате ли си сметка кое ви мотивира да станете, да тръгнете нанякъде, да направите нещо? Разбирате ли вътрешните мотиви, които ви движат, а те много ли са и повтарят ли се? Намерете време да се наградите за нещо, което сте свършили, бъдете добри със себе си, самоуважавайте се.

Водолей

Ден за разбиране и интегриране на парадоксите вътре във вас. Може би искате да промените вашата форма и начин да се чувствате безопасно, но дали имате силата да промените фундаменталното си отношение към безопасността. Тръгнете от изследването, тогава и осъзнаването ще дойде и след това ще се настани промяната.

Риби

Денят не е от лесните, предизвикателства няма да ви липсват, особено в емоционален план. Важно е днес да имате една идея, една мечта, един на човек, на които да можете да служите с радост и благодарност. Намерете своя начин да покажете респект.

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.