img
Home / Акценти / Слави Трифонов бесен: Само в София има такъв срам! (ВИДЕО)

Слави Трифонов бесен: Само в София има такъв срам! (ВИДЕО)

Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Слави Трифонов се възмути от една важна подробност в нашата мила България!

„Снощи в рубриката „Достойни за уважение“ ми гостува Ивелин Михайлов – един от група наистина обединени патриоти, благодарение на които в Италия се издига паметник на българския хан Алцек. Впечатляващият паметник се намира на площад „Хан Алцек“ в италианския град Челе де Булгерия, основан от хан Алцек. А самият град се намира в подножието на планината… България.

Слави Трифонов бесен: Само в София има такъв срам! (ВИДЕО)

Слави Трифонов бесен от реалностите в България

„Този паметник дава гордост на българите в чужбина, защото осъзнават, че те не са миячи на чинии, те са хора, които са допринесли за тази цивилизация“, каза снощи Ивелин Михайлов.

Да, в Италия вече има паметник на хан Алцек, но пък в София няма паметник на неговия брат – хан Аспарух. Ето за този срам си говорихме с Ивелин. Не знам за друга столица в Европа, освен София, която да няма паметник на основателя на държавата.

Днес разбрах, че паметник на хан Аспарух има, например, в град Стрелча. И този паметник е изработен от… петима монголци в Улан Батор. В Стрелча има паметник на хан Аспарух, направен от монголци, но в София няма никакъв. Има Бронзовата къща.

Вярвам, че поне в едно нещо можем да бъдем обединени – в столицата на България да има паметник на основателя на българската държава.

С Ивелин Михайлов си дадохме дума и си стигнахме ръцете, че ще работим до година и половина в София да има паметник на хан Аспарух.

Повече – вижте във видеото.“

За паметник на хан Аспарух в София

Снощи в рубриката „Достойни за уважение“ ми гостува Ивелин Михайлов – един от група наистина обединени патриоти, благодарение на които в Италия се издига паметник на българския хан Алцек. Впечатляващият паметник се намира на площад „Хан Алцек“ в италианския град Челе де Булгерия, основан от хан Алцек. А самият град се намира в подножието на планината… България. „Този паметник дава гордост на българите в чужбина, защото осъзнават, че те не са миячи на чинии, те са хора, които са допринесли за тази цивилизация“, каза снощи Ивелин Михайлов.Да, в Италия вече има паметник на хан Алцек, но пък в София няма паметник на неговия брат – хан Аспарух. Ето за този срам си говорихме с Ивелин. Не знам за друга столица в Европа, освен София, която да няма паметник на основателя на държавата. Днес разбрах, че паметник на хан Аспарух има, например, в град Стрелча. И този паметник е изработен от… петима монголци в Улан Батор. В Стрелча има паметник на хан Аспарух, направен от монголци, но в София няма никакъв. Има Бронзовата къща.Вярвам, че поне в едно нещо можем да бъдем обединени – в столицата на България да има паметник на основателя на българската държава. С Ивелин Михайлов си дадохме дума и си стигнахме ръцете, че ще работим до година и половина в София да има паметник на хан Аспарух.Повече – вижте във видеото.

Gepostet von Слави Т. Трифонов am Freitag, 1. Februar 2019

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.