img
Home / Истории / Съпруг заля жена си със светена вода, за да прогони зъл дух! Тя обаче се оказа жертва на злокобно заболяване

Съпруг заля жена си със светена вода, за да прогони зъл дух! Тя обаче се оказа жертва на злокобно заболяване

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Майка, чието семейство вярваше, че е „обсебена от зъл дух“, всъщност се борела с рядко заболяване..

42-годишният Стивън Гутиерес се ужаси, когато съпругата му Лорина Гутиерес, на 39 г., внезапно започнала да говори „глупости“ и да получва конвулсии.

Стивън, шофьор на камион, разказва, че поведението на съпругата му е толкова неестествено, че я е облял в светена вода, страхувайки се, че е била завладяна от демон.

Майката на три деца си въобраьзила, че има камери във всеки ъгъл на дома й в Албакърки, Ню Мексико, и крещяла, че трябва да избяга.

Освен това станала агресивна за първи път в живота си.

Лорина, която по професия е държавен следовател, била приета в психиатрично отделение в болница „Пресвитериански касемман“, след като скочила да пребие съпруга си.

Майката не се повлияла от лечението и след една седмица била прехвърлена в местна болница, където лекарите открили, че имунната й система атакува мозъка й.

На яйчника на Лорина бил разположен тумор от шест по шест инча, който ужасяващо влияел на мозъка й.

Туморът е предизвикал автоимунно заболяване, наречено Анти-NMDA рецептор лимбичен автоимунен енцефалит, което е причинило набъбване на мозъка на Лорина.

Симптомите на изключително рядкото състояние, които се появяват внезапно, отдавна се оприличават на случай на „демонично обладаване“.

В тялото на Лорина са създадени антитела, които атакуват тумора, който също е обхванал и здравата мозъчна тъкан.

Майката не можела да говори, да ходи или да яде самостоятелно и трябвало да остане в болницата почти два месеца.

Стивън казва: – Бях толкова уплашен, сякаш беше обладана, така се държеше.Тя не можеше да заспи и просто говореше глупости. Продължаваше да казва „Трябва да се махнем оттук, трябва да си тръгнем“.

Продължаваше да става и се опитваше да напусне къщата. Нейният лекар ме попита дали пие или употребява наркотици. Медиците решиха, че това състояние може да е депресия или нервен срив.

„По време на психиатричната  консултация замахна към мен и трябваше да я задържим. Тогава я приеха в психиатричната болница. В един момент я залях със светена вода.

Съпруг заля жена си със светена вода, за да прогони зъл дух! Тя обаче се оказа жертва на злокобно заболяване

Лорина добавя: „Те вярваха, че имам нервен срив, въпреки че нямам проблеми с психичното здраве. В продължение на няколко дни съпругът ми каза, че цялостното ми поведение се променило. Не мога да си спомня, но той казва, че съм се страхувала, че в къщата има камери. Казвала съм му, че трябва да ги изключим. Продължавах да се опитвам да избягам и да изляза от къщата. „

Майката преживява шест пристъпа за ден, докато лекарите се опитвали да изчистят тялото й от опасните антитела, използвайки плазмафереза ​​и тежки стероиди.

Лорина казва: „Загубих всяка функция на тялото си, способността да ходя, да говоря, да ям или дори да отида в тоалетната сама. Бях 39-годишна жена с пелени за възрастни.

– В момента съм в ремисия. Това повлия на целия ми живот. Това беше изключително травматично преживяване. „

Стивън добави: „Чувствам се много щастлив, че все още имам жена си“

Въпреки травмата на болестта, Лорина вярва, че вярата й е помогнала да остане положителна.

Лорина и Стивън, които са родители на Джонатан, 25, Матю, 19 и Алиса, 16, сега са решени да повишат осведомеността за енцефалита.

„Аз оцелялях и наистина чувствам, че мога да помагам на другите с опит и информация. Сега знам, че това е моята цел. “ 

Източник: zdrave.to

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.