img
Home / Интересно / Само за жени – 100% вярно! Какъв е характерът ти според месеца на раждане? Февруари – романтички, април – дипломати, а през юни …

Само за жени – 100% вярно! Какъв е характерът ти според месеца на раждане? Февруари – романтички, април – дипломати, а през юни …

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 430
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  430
  Shares

Не знам точно как се получава, но родените в един и същ месец често имат сходни черти. В особена степен това важи за момичетата. Намери месеца си на раждане и виж дали ще познаеш себе си!

Януари

Портрет на сладък млад бизнес жена открит върху сграда фон

Януарските жени са невероятно амбициозни, но доста сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но не обичат да говорят за собствените си чувства.

Допускат до себе си само хора с тяхното интелектуално ниво и подобни възгледи.

Февруари

13631QOEHelUqNvJzwkAsM

Родените през февруари имат романтичен характер и в работата си с тях трябва да проявите необичайно търпение. Тях не ги разбира всеки, постоянно променят настроението си. Природата им е дала способността да мислят абстрактно. И още нещо: ако ги предадете, повече няма да ги видите!

Март

397227

Мартенски котенца – харизма и чар. Верни и предани натури, които са влюбени в работата си. Те могат да бъдат очарователни и мили, стига да не ги разстроите с нищо. И все пак – да живеете с човек, който е роден през март – това е истинско удоволствие.

Април

motto.net.ua-27349

През април, като правило, се раждат жени, които могат лесно да установят отношения с почти всекиго, и които са надарени с качествата на дипломат. Въпреки това, повечето от тях са доста ревниви и ако сте подкопали доверието им, по-добре е да се изпарите. В същото време априлското момиче може да ви направи най-щастливия човек на света. Те се откриват пред онзи, който спечели доверието им.

Май

PJMVJ_ZPG88-530x298

Май – месецът на жените, в чиято природа е налице последователност и придържане към принципите. Те са много привлекателни, което, обаче, често се комбинира с труден характер и в опасност е всеки, който е имал нещастието да се влюби в тях. Защото ако срещнете жена, родена през май, вие никога не ще я забравите. Не се и опитвайте!

Юни

milaya_devushka_1600x1200

Любопитни, общителни и творчески – трите основни характеристики на момичетата от юни. Проблемът е, че първоначално те говорят, а след това мислят. Но по-добре да ви кажат истината в очите, отколкото зад гърба ви. И да, между другото, от тях трябва да се страхувате – може лесно да се превърнете в играчка в малките им ръчички.

Юли

красиво момиче-4

Момичетата, които са достатъчно късметлийки да се родят в средата на лятото, са честни, красиви, загадъчни и много умни. Те не обичат конфликтите и са изключително честни с всички. Но ако ги заблудите веднъж, губите ги завинаги. Запомнете това!

Август

krasa1

Родените през август цял живот носят невероятното съчетание от егоизъм и голямо, добро сърце. Не се карайте с тях, рано или късно те ще спечелят. Августовските жени са надарени с изключително чувство за хумор, но не могат да понасят присмеха и подигравките с тях. Ако направите такава грешка, няма и да разберете откъде е пристигнал отговорът. Те винаги искат да бъдат в светлината на прожекторите, а противоположният пол почти винаги им осигурява нужното внимание. В тяхно присъствие мъжете буквално губят главите си.

Септември

една-жена-лице-тапети-1366x768

В този месец се раждат дисциплинирани, мили и красиви жени. Те никога няма да простят на предателите. И ако ги заболи, ще търсят отмъщение. И ще го намерят. Те ценят дългосрочните отношения и никога няма да се впуснат в приключение за една нощ. В същото време имат високи изисквания към партньора. Както се казва, ще оцелеят само най-достойните.

Октомври

CsQvRA2BFhM

Момичетата от октомври имат силен характер, голям ум и са затворени в себе си – не откриват душата си всекиму от страх, че могат да изиграят доверието им. Другите жени често не харесват родените през октомври от чиста завист.

Ноември

q5WfIQLzRL0

Те са жени, които са крачка напред от другите и лесно разпознават лъжата. Не си играйте с тях – това е игра с огъня. Всичко, което трябва да знаете за тези момичета, е фактът, че никога не трябва да искате тяхното мнение, ако не сте готови да чуете истината.

Декември

1383642058_494901899

Родените през декември са нетърпеливи, но щастливи. За тях се казва, че винаги ще намерят начин да излязат сухи от водата. Те са в състояние да вдигнат настроението ви и са надарени с отворено сърце. Животът не веднъж ги ранява, но явно Бог е доволен от тях, защото в края на краищата те получават това, което искат.

Източник: zajenata.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 430
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  430
  Shares
loading...