img
Home / Политика / Премиерът: Знаете ли как се събират милиарди и какви врагове трупам?! Няма да пусна пари за саниране, докато… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Премиерът: Знаете ли как се събират милиарди и какви врагове трупам?! Няма да пусна пари за саниране, докато… (СНИМКИ/ВИДЕО)

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ние трябва да чуем всеки човек и да му помогнем, защото имаме ресурс за това. Това заяви премиерът Бойко Борисов на Националната работна среща на ПП ГЕРБ. „Кмет по кмет като гледам, няма град, в който да има нещо ненаправено. Остана околовръстни някъде да направим. Съпротивителната сила е партията, която направи ромските гета и която остави неуки не само ромите, а държеше необразовани хората по време на своите десетилетни управления. При положение, че ние сме вкарали 30 000 деца, които не са били в класните стаи, да ги образоваме. Милиард се даде за училищна структура – нечувано в историята на България. Има огромно увеличение на учителските заплати. И дори тук се намери някой, който да коментира. Съпротивителната сила я няма“, заяви Борисов.

Премиерът: Знаете ли как се събират милиарди и какви врагове трупам?! Няма да пусна пари за саниране, докато... (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

„Кметовете излязоха, направиха ви една активна компания за санирането, показаха 1-2 блока, че протекли. Хиляди блокове санирахме, не отидохте поне веднъж да съберете хората от санираните блокове, да ги питате дали са доволни или недоволни, че като се иде при правителството, да се знае дали да се искат още пари за саниране. В публичното пространство какво остана?! Че калпаво сте ги санирали. Ако е вярно, то е ужасно, ако не е вярно, защо си мълчите. Сега няма да пусна пари за саниране, докато това не го видя. Вие мислите, че всичко е лесно, а то не е. Знаете ли как се събират от Приходната агенция, МВР и прокуратурата пари?! Знаете ли какви врагове се трупат срещу мен, партията и тези, които го правят?! Защото това е съизмеримост милиарди…“, каза премиерът.

„Все още сме първа политическа сила. Защо обаче подкрепата ни намалява? Да, ще кажете износваме се – безспорно. От първото правителство освен мен, Томислав е само министър. Сигурно 40-50 министри се смениха, депутатите подменихме, кметовете също. Никога не сме имали по-ефективна борба с контрабандата от сега и всеки ден някой излиза и говори за корупция. Аз съм убеден, че на много места на разни нива това се случва. Вие, ако не си вземете мерки да си прочистите къщичките по места, рано или късно това ще избие, дали в суджук или в нещо друго и то ще падне върху партията и върху нас“, заяви той.

Премиерът: Знаете ли как се събират милиарди и какви врагове трупам?! Няма да пусна пари за саниране, докато... (СНИМКИ/ВИДЕО)

„Хората искат справедливост и не обичат елитарни партии и хора. Ние трябва да внимаваме много дали не сме се превърнали в нещо такова и, ако не сме, да не допуснем да се превърнем. Кметът е избран от хората и трябва да е там всеки ден. Към всеки един човек трябва да сме човеци. Всеки човек има свой негов си проблем. Моят проблем е един, на Нунев е втори, на Цецо е трети. И да му говориш на човека за Брезкит, той няма да те чуе. Ние трябва да чуем всеки човек и да му помогнем, защото имаме ресурс“, добави Борисов.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.