img
Home / България / Озверял циганин нападна и смля от бой ВиК инкасаторка в дома й във Врачанско

Озверял циганин нападна и смля от бой ВиК инкасаторка в дома й във Врачанско

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Циганин с богато криминално минало е нападнал и брутално е пребил беззащитна жена в собствения й дом във врачанското село Бутан тази нощ. Ожесточеното нападение над 51-годишната Дочка Маринова, която е инкасаторка на ВиК, е станало снощи около 21 часа.

Малко преди това жената се прибрала от столицата, заключила металната порта на имота си с катинар и верига, заключила и входната врата на къщата си и седнала да вечеря. Около 21 часа чула, че някой ходи в коридора на дома й и отворила вратата към антрето, тъй като помислила, че е нейна позната, която имала ключове от тях, пише BulNews.

С отварянето на вратата Дочка била ударена с голяма сила в главата и се строполила по гръб на пода. Освестила се и видяла, че около нея е тъмно, а в стаята стоял мъж с качулка на главата. Жената започнала да крещи и да пита нападателя си какво иска от нея, но той останал безмълвен и започнал да я удря и рита с всичка сила. Жената се опитала да се измъкне и в борбата успяла да набере тел. 112, но нападателят й взел телефона и го захвърлил в края на стаята. Докато Дочка се борила за живота си, успяла да разпознае насилника си. Оказало се, че това е нейният съсед Севдалин Борисов.

В този момент в дома на инкасаторката пристигнала и нейната позната, която като отворила вратата на стаята била също нападната и изкарана навън от Севдалин. След кратка схватка жената се отскубнала от ръцете му и успяла да се отдалечи, но циганинът я настигнал и започнал да й предлага „10-20 лева, за да спи с него“ и отново я нападнал.

Докато циганинът преследвал другата си жертва, Дочка успяла да се свърже със свой познат полицай и да му каже за нападението. Докато говорила с него обаче приятелката й се върнала в тях, защото не могла да избяга от циганина.

Секунди след като жените залостили вратата, Севдалин отново бил влязъл в имота на Дочка и се опитвал да влезе при тях с удари и ритници. В това време пристигнали полицаите и успели да закопчаят нападателя. Пред тях циганинът заявил, че е нападнал Дочка, защото му била спряла водата.

Дочка разказа пред медията ни, че Севдалин и преди е нападал хора от селото, а нея само е заплашвал. Лятото пък се разхождал чисто гол в двора си и викал, за да може повече хора да го видят. Преди няколко месеца циганинът бил разследван и за изнасилване.

„Много хора от селото са потърпевши от набезите на Севдалин, но досега той се е измъквал ненаказан. Преживях истински ужас. Биеше ме с юмруци и ме риташе където свари. Всичко беше като във филм на ужасите“, проплака пребитата жена.

Дочка вече си е извадила медицинско за травмите и очаква Севдалин най-накрая да бъде съден за постъпките си и да влезе в затвора.
Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.