img
Home / България / Мегз движи с охрана след платената гаранция

Мегз движи с охрана след платената гаранция

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Откакто стана център на скандал, свързан със застрахователна измама, Миглена Каканашева-Мегз вече се движи с охрана. Колкото и потресаващо да звучи, скандалната модна дизайнерка се е барикадирала в офисите на семейната транспортна фирма на новия си приятел Румен Рончев, както твърди неговата съпруга Зорница, а самият той в момента обвинява Мегз, че е искала да му… открадне фирмата.

Кашата около Мегз е толкова голяма, че поне засега няма изгледи да се разреши окончателно. И вероятно охраната ще продължи да я следва по петите в близко бъдеще.
Каканашева да се яви лично в съда, за да подкрепи приятеля си – нищо, че той продължава да я държи отговорна за всичко – но дори и това не й помогна. Даже напротив – картинката стана даже още по-гротескна! За да е пълна картинката – освен Мегз, в съда се появиха още жената на Румен Рончев – Зорница и дъщеря им.

Мегз движи с охрана след платената гаранция

„Тук съм, за да подкрепя мъжа, с когото съм. За всичко останало искам да кажа, че тези неща се случват пред нотариус – няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато фирмата е стабилна…

Тук съм, за да уверя всички хора, с които работим – всичките служители, клиенти и контрагенти – фирмата е стабилна, не е била в по-добро състояние, всичко е наред. Някак си несправедливо е хора, които толкова дълго ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра и да се пишат за щастливо семейство”, пък заяви Мегз през камерите в типичния си драматичен стил… като дори се стигна и до припадък в съдебната зала. Поведението и обвиненията на приятеля си пък тя се опита да тушира с обяснението, че „той е под много тежък психически натиск”.

Мегз движи с охрана след платената гаранция

Припомняме, че старта на мелодраматичната история с измамата се случва, след като джип „Мерцедес” е взет на лизинг от Мегз и впоследствие обявен за откраднат. След като криминалисти откриват автомобила в имот на бизнесмена Рончев, Мегз е обвинена за подбудителство към измама. След разпит Каканашева бе пусната под гаранция, а за любовника й бе поискан постоянен арест. Докато се разглеждаше искането на прокуратурата, самият Рончев се оплака от опита за кражба от страна на моделката.

От думите на Каканашева още става ясно, че тя нито е затваряла фирмата му, нито е давала показания срещу него. „Господин Рончев отдавна е подал документи за развод”, завърши модната дизайнерка, но така и не пожела да коментира разследването за застрахователна измама, заради което тя е под гаранция от 10 бона, а за Рончев предстои обжалване на наложената му мярка неотклонение „задържане под стража”.

Източник: show.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.