img
Home / Свят / Конят който си изберете, ще разкрие нещо много важно за вас самите

Конят който си изберете, ще разкрие нещо много важно за вас самите

/
/
/
771 Views
loading...

Някои тестове разкриват неща за нашия характер, някои тестват нашите знания по определени теми и има такива, които предсказват бъдещето ни. При такива тестове обикновено трябва да изберете цвета или вратата, която искате да минете, а изборът ще разкрие важна информация за вашата личност и начина, по който вземате решения. Същото може да се направи и с този невероятно точен тест и просто трябва да изберете коня, който ви харесва най-на пръв поглед.

Точно като хората, конете са социални и динамични същества. Те са служили на хората от векове и са били приятели, а характерът им е различен от човешки. Във всяка от тези осем снимки на коне, които крият един от осемте различни вида знаци. Оставете интуицията да ви води, да изберете кон и след това да прочетете отговора си.

Коня под номер 1

Ако сте избрали дивия кон на разкошната ливада, той казва, че търсите спокойствие и комфорт, но винаги виждате пречките, които стоят на пътя ви. Вие сте човек, който знае какво иска, и в същото време знаете, че няма да можете лесно да го получите. Сега е идеалният момент да се справите с препятствията. Защо чакате? Препятствието може да ви изплаши, но колкото повече чакате да се изправите пред него, толкова по-тревожена и колкото по-отдалечена ще бъде от вашата цел. Действайте сега!

Коня под номер 2

Ако сте избрали този кон, вие сте привлечени от красотата и естетиката. Обичате неща, които изглеждат красиви и за вас е важен външния вид. Хората вероятно ви питат за вашето мнение за различни теми, особено когато става въпрос за вкус и стил. Вие се наслаждавате на лукса, но спомняли ли сте си някога, че може да се страхувате от хората? Имате силни нагласи относно това, трябва да бъдат нещата и няма нищо лошо в това, но хората понякога смятат, че и вие ги осъждате. Ще загубите силни взаимоотношения с един човек, ако не полагате усилия, за да докажете, че не го осъждате. Освен това, противоположностите се привличат. Не всички хора могат да споделят същата страст към естетиката, но те може да имате други таланти и способности, които ви липсват.

Коня под номер 3

Ако сте избрали оседлания кон, това показва, че искате качествени неща в живота. Искате ред, елегантност и подреденост, а вие оценявате маниерите и благоприличието. Това са чудесни качества и хората вероятно ви смятат за човек, който заслужава уважение, но внимавайте да не сте прекалено резервирани. Съберете смелост и нарушете правилото днес. Разбира се, не е нужно да правите нещо, което би навредило на някого или нещо незаконно, но би било добре да освободите спирачките и да разширите хоризонтите. Не само ще се почувствате добре, но и ще отворите някои врати, които са били затворени дълго време.

Коня под номер 4

Вие избрахте див жребец в движение. Най-вероятно копнеете за способността си да се движите свободно и небрежно. Може би напоследък се чувствате пренатоварени от работа, хора или финанси. Краткото прекъсване ще ви помогне временно, но бягането може да ви изтощи. Вместо да избягате от нещата, които ви тревожат, съберете сили и се изправете пред проблемите. Вместо да избягвате трудностите, опитайте се незабавно да ги разрешите. По този начин няма да почувствате нуждата да избягате. Ако избягате от проблемите си, те ще продължат да ви следват.

Коня под номер 5

Конят, който избрахте означава, че сте нежни, спокойни и хората ви смятат за грижовен човек. Приятелите ви се доверяват на вас поради естествената ви съпричастност. Изборът на тази снимка разкрива вашето подсъзнателно решение да приемете нещо, което ще ви е нужно за вашата помощ и комфорт. Най-вероятно вашият приятел, роднина или партньор е много зависим от вас. Чувствате се най-добре, когато се грижите за някого, но не забравяйте да се грижите за себе си. Много често пренебрегвате вашите нужди, за да помагате на другите. Но първо трябва да си помогнете, преди да започнете да помагате на всички останали, в противен случай вие и вашите близки ще пострадате.

Коня под номер 6

Избрахте снимка на кон, който се движи към залеза. Залезът символизира края, така че вероятно сте достигнали точка в живота си, когато краят на нещо се наближава. Нещо ви кара да се притеснявате и чувствате силно желание да се отървете от стреса и да се преместите в следващата фаза на живота мирно и спокойно. Трудният период скоро ще мине, но ще ви е необходимо съзнателно усилие да го завършите. Не се отказвайте. Вземете инициативата и стигнете до края.

Коня под номер 7

Ако изберете снимка от кон с шапка, тя показва, че искате забавни и необичайни неща. Обичате вицове, позитивност и смях. Това е прекрасна характеристика, която хората искат да бъдат във вашата компания, но внимавайте да не пропускате подробностите. Оптимизмът и хуморът са страхотни, но не е нужно да губите чувството си за реалност. Продължете да бъдете положителни, но имайте предвид, че трябва да преценявате всяка ситуация и да виждате от другата страна. Ако има важни решения, отделете достатъчно време, за да направите правилния избор. Вашата нужда от забавление ви кара да действате нетърпеливо, така че други хора понякога да ви избягват.

Коня под номер 8

Избирането на конска снимка в плевнята показва, че понастоящем искате да контролирате неподправената ситуация. Чувствате ли, че нещо в живота ви е извън контрол? Може да имате неспокойно дете, неуредени дългове или ирационален шеф. Каквото и да правите, вие искате да го преоткриете и да го преформулирате според вашите стандарти. За съжаление, този метод не работи добре. Може да успеете да контролирате проблема, но няма да го промените или решите. Например, див кон, който е заключен в плевня с течение на времето, ще стане по-развълнуван и разочарован. Вместо да затваряте вратата към проблемите, обърнете се към тях. Ако конфликтът е свързан с друг човек, не го принуждавайте да се адаптира към вашите нужди, но намерете компромис, който е подходящ за двете страни.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 442
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  442
  Shares
 •  
  442
  Shares
 • 442
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...