img
Home / Любопитно / Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Вкусна баница, кампари, червено вино и звезден букет от приятели се събраха за премиерното представяне на новата книга на Катето Евро, което се състоя в НДК в четвъртък вечерта. Това е втората книга, която актрисата пише. Тя носи заглавието „Катерина Евро и още нещо“ и разказва за живота на най-добрата готвачка в българското кино и най-добрата актриса сред кухненските шефове.

Гостите на Катето Евро разказаха многобройни пикантни и любопитни спомени с дейното участие на актрисата. Но най-голямата бомба безспорно хвърли самата тя — с уникалното признание, което направи, разказват от сайта show.blitz.bg.

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

На Катя Евро, облечена в отровно зелено, бе изключително трудно да изпълнява мисията си на водещ, заради мощния наплив от желаещи да грабнат микрофона ѝ и да разкажат нещо за любимата си приятелка.

Разбира се, най-развълнувана от всички бе самата авторка, която изрече прочувствено слово. В изповедта ѝ имаше смях по лудата младост и сълзи — за близките, които вече ги няма.

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

„Аз съм имала няколко мечти в този живот и те се сбъднаха. Първата беше да ми дойде менструацията, защото на шестнадесет години още нямах. След това веднага исках да имам дете. Майка ми ме успокояваше: „Изчакай малко, ще се ожениш и ще стане”. След това исках да имам най-голямата любов на света. Имах я, това е моят съпруг Жорж, бащата на сина ми Сашко. После мечтаех да стана актриса. От малка го исках, но нищо не правех. Чаках някой да ме покани и да играя главна роля. Бях манекенка, идваха хора, канеха ни да се снимаме във филмите им. Аз обаче, винаги питах: „Каква е ролята?”. Ама малка… „О, не… Обадете се, като имате голяма…”.

Така, след като през кастинг са минали повече от двадесет млади актриси, студентки, манекенки, балерини, режисьорът Людмил Кирков избира Катя за ролята на Рени във филма „Оркестър без име”.

Така мечтите започват да се сбъдват: става актриса, омъжва се, но следва друга драма и нови реки от сълзи: причината е, че три години след сватбата си семейството няма дете. Най-после и този проблем е решен. Ражда се синът ѝ Сашко (актьорът Александър Кадиев, б.а.), грозно, нефелно, две кила и двеста, както го описва майка му. Надеждата, че ще има момиче, рухва. Но с идването на бял свят на внучката ѝ — и тази мечта е вече факт.

„Познавам я от твърде млада. Няколко години, след като бе загубила своята девственост, беше много неопитна и никой не знаеше дали от нея ще стане това, което е в момента”. — Така започна своя спомен Георги Мамалев. И продължи: „Ако хората се замислят върху това, което е постигнала Катерина Евро, те трябва да се изправят и да ѝ ръкопляскат. Тя е преживяла много тежки неща. И израсна. Не е завършила ВИТИЗ няма академично образование, за да има подкрепата на преподаватели и режисьори, а влезе в киното с трясък.”

И в театъра Катя Евро дебютира направо в дълбоката вода: Шекспир, „Дванадесетата нощ”. За ролята на Оливия режисьора Мариус Куркински без никакво колебание избира нея. На сцената са още с Георги Калоянчев, Тодор Колев.

Към това време се върна един от нейните партньори и продуцент на спектакъла Камен Воденичаров: „Едно от сериозните качества на Катя е отговорността”, заяви Камен Во. Когато тя каже „ДА”, това значи, че 100% от обещаното ще бъде изпълнено, че ще вложи в това цялото си сърце. Така беше и с пиесата „Дванадесета нощ”. Вярно, че имаше мигове на съмнение, дори беше решила, да се отказва, но с Куркински успяхме да я убедим да остане. Щастлив съм, че успяхме да направим това прекрасно представление, завърши разказа си Воденичаров.

За Виктор Калев водещата каза, че той толкова обича Катя, че е готов да й даде левия си бъбрек или жлъчката, пълна с камъни. Той не потвърди точно това, но разказа, нещо твърде интересно: „По време на лют купон към компанията се приближават хора, които продават цветя. Групата е голяма има момчета и момичета, в този момент Катя се провиква: „Ами, те вече спаха с нас, няма нужда да предлагате, няма да купят.

Любо Четалов пък бе представен като партньор от последния филм, в който участва Катя „Пътуващо кино” на режисьора Илия Костов. Двамата са заедно и в още една лента на същия режисьор „Време за жени”.

А ето какво си спомня Чаталов: „Преди много години на фестивала във Варна в хотела ми казват, според списъка ще спите с К. Евро. Но това е Катето. Тя е жена. Така сме го написали, мислехме, че е мъж”. Евро не приема драматично конфузната ситуация. За да не настанят в стаята й някоя досадна артистка, тя прибира в спалнята своя колега, но му поставя условие: „Ще спим заедно, НО… но без такива работи. Нали сме приятели”.

„Всяка сутрин”, разказва Чаталов, — аз се обръщах към стената, правех се на заспал или се опитвах да чета някаква книга. В това време Катя ставаше, къпеше се, обличаше и така цяла седмица… Но на последния ден, на коктейла, същата тази Катя се разхождаше и говореше: „Абе, този цяла седмица спа при мене, как не каза нещо да направим”.

Журналистът и приятел на актрисата Георги Милков пък сподели, че също е имал детски мечти, свързани с Катето Евро. Някой от тях дори се сбъднали, но разказа му бе от времето, което е бил млад журналист.

Веднъж в Южния парк той видял кулокран за скачане с бънджи. Веднага отишъл и написал дописка: „Катето Евро скочи с бънджи”. После ѝ позвънил: „Кате, ще скочиш ли с бънджи, защото вече съм го написал в дописка. В името на честността на журналиста Катето наистина отива и скача.

Малко преди края на вечерта, направо от представление, на премиерата на книгата пристигна и синът на авторката — Александър Кадиев.

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)

Като за финал той прочете хвалебствено слово за нея, в което вметна и забавен свой спомен от детските си години: „Като малък много мразех майка ми да я няма. Дебнех, когато има участие по телевизията или радиото и веднага звънях по телефона: „Добър вечер, мога ли да задам въпрос на вашата гостенка Катерина Евро?”, а водещият ми казва: “Разбира се, слушаме ви” и аз питам:„Майко, кога ще се прибираш?”.

Катето Евро призна за горещите моменти в леглото с … (СНИМКИ)
България
Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.