img
Home / България / Как да спечелите със сайт за безплатни обяви

Как да спечелите със сайт за безплатни обяви

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Представете си, че посещавате нов онлайн магазин за първи път.

Не знаете нищо за марката, качеството на продуктите, нито собственика им. Подобно на повечето купувачи, вероятно ще търсите отзиви и мнения от други клиенти. Само така ще сте уверени, че фирмата отговаря на нуждите ви!

сайт за безплатни обяви
сайт за безплатни обяви
Поглеждайки от страната на потребителя ще научите нещо за клиента си.

Сега вече като продавач помислете, какво бихте подобрили в предлагането, за да вдъхнете доверие у клиента: Доверието на клиентите е най-трудно да се спечели, когато нямате клиенти! Първото над, което трябва да поработите е спечелване доверието у потребителите. За начинаещ може да стартирате със сайт за безплатни обяви. Това е място, където може да търсите и да предлагате, да купувате и да продавате.

И все пак, трябва да спечелите доверието на клиентите, преди те да изберат да купят от вас.

За щастие, има няколко начина, по които може да преодолеете тези загадки, за да установите доверие и да разширите своя бизнес в областта на електронната търговия.

Споделете от човешка гледна точка за вашия бизнес.

Като потребители, сме склонни да подхождаме с недоверие към неизвестни марки. В крайна сметка, крайната цел е да се печелят пари. Но ние трябва да сме по-отворени към доверието на хората.

Ето защо, един от начините да се преодолее скептицизмът на потребителите е да покажете истинската страна на вашата марка. Обмислете как да представите себе си – лицето зад бизнеса – на вашите клиенти, особено ако това ще доведе до покачване на автентичността и доверието към Вашата марка. Например, ако продавате продукти, които сами правите, създавате.

 1. Изграждане на връзки, чрез съдържание

Съдържанието е мощно средство за свързване с нови потребители, които нямат представа кой сте. Давайки им полезна информация, тази дистанция ще бъде значително намалена. Съдържанието може да помогне на потребителите да опознаят по-добре вашата марка, особено ако споделяте истории и имате различен марков израз. И двете неща ще покажат личността зад вашата марка и ще помогнат на хората да се чувстват добре.

Съдържание и маркетинг също са изключителен начин да покажете своя опит!

За да бъде ефективният маркетингът на съдържанието, трябва редовно да предоставяте обновено съдържание.

Не забравяйте, че малките жестове като безплатна доставка, проби за продукти и подаръците са чудесен начин да започнете да изграждате доверие. Така усилията ви ще бъдат възнаградени. Ще усетите осезаемо ефективните резултати и ще увеличите максимално възвръщаемостта си.

Коригирайте малките неща, които разрушават доверието!

Не забравяйте да погледнете внимателно това, което предлагате. Снимки, описание, качество, обратна връзка. Всичко ли работи и отваря ли се коректно. Когато се убедите в това, може да помолите и близки да го направят, дори да изкажат мнение, какво още може да се подобри. Доверието е задължително условие за покупка, особено, когато купувачите днес има безброй опции с едно кликване на мишка. С тези стратегии, може да попаднете в по-добра позиция и да спечелите първите си продажби. Радвайте се на доверието от нарастващата клиентска база.

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...