img
Home / Свят / Как да побъркате мъж с … ръка!

Как да побъркате мъж с … ръка!

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 166
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  166
  Shares

Мъжете не обичат само оралната любов, обожават да ги докосват с пръсти. Повечето жени се насочват право към оралния секс, но мъжете обичат и ръчното обслужване

Хлъзгане

Няма нищо по-неприятно от сухата ръка, така че се приготви с лубрикант, лосион, или поне слюнка, преди да го хванеш.

Нежното плъзгане

Най-добрият начин да започнеш ръчната стимулация. Бавно и леко движи ръката си нагоре-надолу.

Пианистката

Потупвай с върховете на пръстите си долната страна на члена му, все едно свириш на пиано. Това ще стимулира нервните окончания и притока на кръв в пениса му.

Секси стискането

Нежно стисни основата и средата на пениса му с пулсиращи движения и после леко щипни кожата от долната му страна.

Любовният тунел

По това време вече би трябвало да е доста възбуден, затова усили натиска. Една от техниките, която много се харесва на мъжете, е когато ги галите и с двете ръце – докато едната се движи надолу, другата вече е горе. Това е като безкрайна стимулация.

Обвивката на кренвирша

За тази класическа техника увий всичките си пръсти около него и гали нагоре-надолу. Пробвай и обратното – палците ти са към основата на пениса.

Автомобилната чистачка

Направи обвивката на кренвирша и всеки път като стигнеш до края на пениса му, прекарай палеца си от единия край на главата до другия, все едно е автомобилна чистачка.

Направи-си-сам пръстен за пенис

Свий палеца и показалеца си в кръг и стисни основата на пениса му в него. Стискай здраво. Така задържаш кръвта в пениса и той става още по-твърд и чувствителен на допир. Сега плъзни другата си ръка по него.

Капачка за бутилка

Върхът на пениса му е най-чувствителната част, защото там има най-много нервни окончания. Обърни му особено внимание, като усукваш ръката си наляво-надясно около върха, все едно се опитваш да отвинтиш капачка на бутилка.

Усукани ръце

Усуквай ръцете си, докато ги плъзгаш нагоре-надолу.

G-точката

Перинеумът се намира между скротума и ануса му – там се произвежда спермата, така че е много чувствителна зона. Натисни g-точката му, все едно натискаш копче.

Яйчено ролце

Докато с една ръка галиш пениса му, леко върти топките в дланта на другата си ръка, все едно държиш яйца. Някои мъже обичат и да подръпваш кожата на скротума им.

V Масаж

Целият му таз (вътрешна част на бедрата, долната част на корема и задника) е богат на нервни окончания, така че масажирането на тази зона доставя голямо удоволствие.

Лъскай дръжката

Разтвори дланта си и я сложи върху главата на пениса му. Свий пръсти около ствола му. Усуквай ръката си, все едно лъскаш дръжка на врата.

Задния вход

Ако твоят човек няма нищо против, насочи ръката си към задника му и леко погали ануса му с пръст.

360

Промяната на ъгъла на тялото променя усещанията му, затова сменяй позата си. Седни на една страна, върху него, или застани зад него и се протегни напред.

Двоен проблем

Сложи ръката му върху твоята, така че да усеща какво правиш, за да го възбудиш. Или сложи твоята ръка върху неговата, докато се пипа. Така ще разбереш какво прави.

Езикови врътки

Най-хубавите ръчни занимания са смесени с малко устни тук-там. Стискай ствола му, докато въртиш езика си около върха на пениса му, или използвай устата си като продължение на ръката и ги движи в синхрон.

Усукване на китката

Нека китката ти води посоката, докато ръката ти се плъзга нагоре-надолу. После дръж китката изправена и използвай горната част на ръцете си за задаване на движението.

Топли ръце

Когато е хладно, затопли ръцете си за няколко минути, преди да ги пъхнеш в панталоните му.

Удължител на оргазми

Двете най-големи грешки, които правят жените при ръкоделието, обикновено се случват накрая. 1) Когато видиш, че е на път да свърши, дръж здраво и в ритъм. 2) Не го пускай веднага. Мъжкият оргазъм трае няколко секунди и му е много хубаво да помпаш през цялото време. Ако го пуснеш, когато свърши, ще му секнеш удоволствието. Изчакай го да ти каже кога можеш да пуснеш.

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 166
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  166
  Shares
loading...