img
Home / Любопитно / Избери си врата и разбери повече за себе си

Избери си врата и разбери повече за себе си

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Този на пръв поглед прост и елементарен тест придоби значителна популярност сред интернет потребителите в социалните мрежи. Според тях резултатите са точни и помагат за предсказване на бъдещето.

Независимо дали вярваш в екстрасенси, хороскопи и дори предсказанията на Нострадамус, това е начин да научиш нещо ново за своята личност.

Зелена врата – този избор показва, че вие сте една много внимателна личност, която често се опитва да играе ролята на посредник. Една от силните Ви страни е да се грижите за околните и те се чувстват наистина добре във вашата компания. За вас може да се каже, че сте светъл човек, който излъчва положителна енергия.  Много хора ще избират вашата компания, защото сте отличен слушател. Много хора разчитат на вас и това понякога ви влудява, но вашата мисия в живота е до помагате, тогава ще се чувствате истински щастливи. Предстоят ви интересни и емоционални събития.

Синьо – бърз и аналитичен ум имат личностите, които избират тази врата. Самодисциплинирани хора като вас са много търсени. Вярвайте в себе си и качествата, които притежавате. Ако в момента не се чувствате на мястото си в работа, то скоро ще получите по-добри и примамливи предложения. Важно е да запазите спокойствие и да издебнете момента. През това време е хубаво да продължите да учите и да се развивате, защото в това сте най-добри.

Червено – личностите, която избират тази врата имат ненадминото чувство за стил и един по-различен поглед върху нещата. Те са страстни, агресивни, провокативни и винаги имат план за действие, който ако не сработи, имат резервен. Вие сте изключително разумна и целесъобразна личност, на която гледат с голям респект. Използвайте чара си, за да постигнете това, което най-много искате. Очаква ви една страстна връзка, която ще ви промени и ще ви даде нов повод за размишление. Хубаво е да обърнете внимание и на здравето си и да си дадете заслужена отпуска.

Лилаво – мистериозни личности избират този цвят. Тези личности имат артистични способности, приятелски настроени, с безупречна харизма. Идва време когато трябва да реализирате своите идеи, защото света се нуждае от вас. Скоро ще получите новини, които ще ви накарат да сияете все повече и повече.

Сиво – за личностите, които избират този цвят най-важен е балансът в живота. Играят винаги на сигурно и планират абсолютно всичко. Основният приоритет е работата и само работата. Вие сте един истински пацифист. Въпреки това в момента имате нужда да оставите на заден план работата и да се научите да живеете. Трябва да грабнете свободно време за себе си и да намерите ново хоби, защото иначе има вероятност да се изчерпите откъм идеи. Когато приятелите звънят да ви поканят на някое събитие, приемете. Наследете се на момента, работата ще остане и след вас.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg

Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.