img
Home / Интересно / Ето какво ще причини пълнолунието през май на всеки зодиакален знак

Ето какво ще причини пълнолунието през май на всеки зодиакален знак

/
/
/
282 Views

 

Благодарение на това Пълнолуние голяма част от хората ще намерят нов път за реализиране на поставените си цели и разработени планове. Подходящо време за учене, за пътуване, за общуване с чужденци. В един и същи ден Пълнолунието изпраща различни послания на различните знаци. Необходимо е да им се обърне сериозно внимание. Именно тук са заключени отговорите на много въпроси. Не забравяйте, че това са само общи препоръки, а подробностите зависят от това как е поставено Пълнолунието спрямо вашият личен хороскоп, от това дали има хармонични или нехармонични аспекти.

Овен- Пълнолуние в девети дом означава, че Овните ще се вълнуват от въпроси свързани с висшето образование, далечните пътувания, връзка с чужбина, юридически проблеми, духовният живот. Във всеки случай темпа им на живот значително ще се ускори. Възможно е важна роля да играят отношенията свързани с роднините на партньора ви.

loading...

 

Телец – Пълнолунието в май се случва в осми дом на Телеца, затова те могат да се сблъскат с различни проблеми. Техните решения ще бъдат свързани с трудности, но затова пък ще станат по-издръжливи и по-мъдри. Въпросите, които ще имат да решават са свързани с общите пари, наследства, застраховки. Тези пари могат да са от източник, до който преди не са имали достъп или не са очаквали да получат по такъв начин. Други въпроси, които ще бъдат важни са сексуалните въпроси.

Близнаци – Връзката на Пълнолунието със седми дом на Близнаците ще засегне техните взаимоотношения. При това не само партньорските, но и приятелските, както и деловите, сътрудничествата. Освен това отразява проблемите с враговете и отношенията, които създават неприятности в личния живот. Срокът на бизнес договор може да изтече или може да бъде удължен, съвместният бизнес може да се срине.

Рак – Пълнолунието в шести дом ще предизвика изменения, които ще повлияят върху работата, а също и на отговорностите, които сте поели върху себе си. Може да се очаква преход на нова длъжност или смяна на работното място. Поради определени условия могат да се изменят условията на труд. Сам по себе си животът благоприятства въвеждане на ред и систематизация на хаоса, който се е натрупал. За съжаление биха могли да се изострят различни хронични болести, затова здравето не трябва да се пренебрегва. Обаче е излишно да се тревожите за рисковете.

 

Лъв – Преминаването на Пълнолунието през пети дом на Лъва ще предизвика изменения свързани с личните отношения и творчеството. Тези, които умеят да се радват на живота, ще привлекат късмета на своя страна. За тях е идеално време да си устроят празник, да си изпълнят желание или за сметка на харизмата си да постигнат успех. Мнозина Лъвове именно сега ще успеят да погледнат по нов начин живота и да открият нов път пред себе си. Донякъде за сметка на своите таланти и способности, донякъде за сметка на действията си. Може да бъде довършена работата над някой творчески проект.

Дева – Пълнолунието ще премине през четвъртия ви дом на Дева. Могат да се очакват изменения в дома и семейството, в частност засилено общуване с роднини. Именно сега ще се предприемат ремонти, промяна на интериора, изменения на обстановката. Някои ще направят стъпка към купуване на дом или преместване в нов. При други – увеличаване на членовете на семейството. В същото време Девите ще могат да решат не само своите проблеми, но и да помогнат на близките си.

Везни – Преминаването на Пълнолунието през трети дом на Везните провокира различни изменения в социалния живот. Променя се активността на общуването и контактите. При това тези изменения могат да са както със знак „плюс”, така и с „минус”. Някои Везни ще търсят срещи, запознанства, активност в общуването, други обратното – ще потърсят уединение и покой. Именно сега животът може да ви отправи важно послание. Получената информация може да ви помогне да постигнете целите си. Важни могат да станат и въпроси, свързани с братя, сестри, съседи, близки роднини, образование, курсове, кратки пътувания. Може да бъде завършен някой проект, да започне или приключи някой образователен курс или закупуване на автомобил, друго транспортно средство. Не се изключват проблеми с компютри, телефони или тяхното придобиване.

Скорпион – С това Пълнолуние във втори дом на Скорпион трябва да се обърне внимание на такива теми като финансите и стабилността.Именно върху тях ще повлияе това събитие. Необходимо е да си планирате бюджета, да направите правилен баланс на приходите и разходите. Вземете решение как да управлявате по-добре финансите си. Някои ще предприемат големи и важни покупки в този период. Други могат да подобрят материалното положение от допълнителни източници. Време, в което трябва да си направите самооценка и да определите отново жизнените си приоритети.
Стрелец – Пълнолунието се случва в първи дом на Стрелците, което ще провокира личностни изменения. Промяна на външния облик, стила на обличане, начина на поведение, начина на самоизразяване, взаимодействието с външния свят. Нов старт в област, в която искате да се развивате, да се изявите.

Козирог – Пълнолунието се случва в дванайсети дом на Козирозите и ще повлияе върху духовният им живот. Това явление ще освободи скрити преживявания и емоции. Създава се стимул за духовно самоусъвършенстване. Мнозина ще започнат да отделят по-голямо внимание на духовността, на вярата. Може да помагат на други да организират благотворителност. Също така е възможно да се активират тайните ви врагове, които да възпрепятстват най-добрите ви намерения. Тайни връзки, незаконни афери, интриги, незаконни отношения също могат да бъдат актуални.

Водолей – Пълнолунието в единайсети дом на Водолей може да засегне социалният живот. Създаване на социални контакти и връзки, посещение на социални и обществени мероприятия. Също така могат да се появят благоприятни възможности, благодарение на които да проявите вашата индивидуалност. Лесно ще провеждате презентации, ще демонстрирате на околните своите проекти. Много от тях действително ще са перспективни. Осъществяване на желания, мечти и надежди.

Риби – Пълнолунието в десети дом на Рибите ще има отношение към кариерата и успеха. Важна ще бъде репутацията и положението в обществото. Някои ще получат шанс за повишение. Социалното равнище може да се повиши. Професионалната работа ще отнема повече време. Могат да се открият нови пътища за достигане до поставените цели. Повишава се възможността да се постъпи на ново работно място, да получите нов началник, да преминете в нов отдел или да започнете работа над нов проект. Също така могат да се появят проблеми свързани с единият от родителите.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели в социалните мрежи
 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  42
  Shares
 •  
  42
  Shares
 • 42
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •