img
Home / България / Джуди Халваджиян от Господарите разкри за референдума на Слави, похотливия професор и още много!

Джуди Халваджиян от Господарите разкри за референдума на Слави, похотливия професор и още много!

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

джуд

„Господари на ефира” е едно от най-силните и независими предавания в българския ефир. Шоуто не спира, освен да забавлява хората, и да разкрива стотици безумия в нашата страна. БЛИЦ потърси продуцента на риалити формата Джуди Халваджиян, за да разкрие нови подробности около „Господарите” и проблемите в страната.– Г-н Халваджиян, през определено време вашето предаване ни изненадва с нещо ново. Има ли нещо, което скоро може да сюрпризира многобройните ви зрители?
– Да, така е, често правим изненади. Но ние сме всеки ден в ефир. Базираме се преди всичко на актуалните събития. При нас новостите идват със събитията в държавата. Като се появи нещо интересно, ние винаги реагираме. Паралелно с това ние си действаме и с репортажите, които, знаете какво влияние имат в обществото и институциите.

– Как ще коментирате слуховете, които се носят, че Ненчо Балабанов е в скандал с Димитър Рачков и за това е свален от ефир?
– Това са поредните глупости. Аз от 12 години имам винаги ротационен принцип, с който въртя всички водещи в „Господари на ефира”. От 12 години някои журналисти, които явно няма за какво да пишат, решават, че след като приключи участието на даден водещ, това означава, че има скандал. Няма такова нещо. Тази година Ненчо беше месец и половина на екран, а аз държа всички водещи да ги завъртя, и той не можеше повече да води. Той остава в „Господарите”, защото доказа, че е много талантлив и като водещ, и като имитатор.

– Новите адреналинки все повече набират популярност. Как върви тяхното развитие?
– Това е първата им година като адреналинки и мисля, че са достатъчно успешни. Хората ги харесват. Разбира се, има още какво да научат и накъде да се развиват. Тяхната работа не е лесна. Те трябва хем да танцуват, хем да внимават с камерите. Първата година е годината на проучване и разучаване. Ще видите втората година колко по-добри ще бъдат.

– Защо според Вас много от известните хора в страната отказват да приемат „Златния скункс” от вашите репортери?
– В годините „Златния скункс” се превърна в критерий за това кой колко си е повярвал. Смятам, че по-интелигентните хора разбраха, че взимането на скункса с усмивка е по-добрият начин, отколкото да се криеш и да те гоним. Защото ние докато не си връчим скункса и не си зададем въпросите, не се отказваме. Политиците обаче се научиха. Те са по-хитри, те са професионални лъжци и за това всичко при тях е много по-лесно. Те разбраха, че приемането на скункса с усмивка е по-добрият вариант. Все още има разни спортисти, псевдозвезди, които явно много са отлепили от земята и приемането на скункса за тях е обида. Аз не смятам, че това трябва да е обида. Всички в живота грешим, няма перфектни хора.

– Вие се съдите от няколко години със Слави Трифонов. Каква е истината за вашите отношения, има ли вражда между вас двамата?
– Не, няма никаква вражда. Той ни съди от преди 7-8 години за това, че смята, че ние излъчваме кадри от неговото шоу и че трябва да му заплащаме. Ние обаче сме на мнение, че не трябва да му заплащаме и в момента водим различни дела на различни инстанции. На едните инстанции печелим ние, на другите под някаква форма печели той. Надявам се, че справедливостта ще възтържествува. Ние все пак се осланяме на законите.

– А какво е Вашето мнение за референдума, иницииран от Трифонов?
– Като цяло мисля, че няма лошо да има референдум. Те са проявили инициативата за създаване на този референдум. Аз подкрепям такива инциативи, защото разбрахме, че ако оставим на политиците да правят това, което искат, не е добре за народа ни. Проблемът на това начинание е, че в желанието си Слави и екипа му да направят много бързо някакви конкретни въпроси, някои от питанията не са много правилно зададени. Нямаше нищо лошо президентът Плевнелиев да ги препрати на Конституционния съд и там да бъдат решени. Друг проблем е, че реакцията със снимката и късането не е ок. (Преди седмица сценарист на Слави скъса портрета на Плевнелиев в ефир и го нарече политически труп – бел. ав.). Направихме специален блог за това нещо, защото смятаме, че границата беше премината. Такава постъпка не е нормална, особено за хора, които искат да покажат, че имат друг морал. Всъщност те правят неща, които сегашни политици сме виждали да правят.

– След порно скандал в НСА, който вие разкрихте, много хора ви обвиниха в манипулация и застанаха зад професор Николай Колев. Как ще отговорите на критиците?
– Ние хващаме всички хора в клопка, които са виновни. Те иначе никога няма да си признаят. Ние направихме перфектно разследване и ДАНС и прокуратурата могат да ни искат правата за него, защото ние го направихме като по учебник. Хванахме един професор, който с неговото влияние си позволява да иска от студентка някакъв вид услуги, за да може тя да си вземе изпитите. В това разследване ние разобличихме едни лоши практики, които трябва много бързо да спрат. За съжаление много хора не смеят да си признаят и им е неудобно да говорят за това. Имаше и някои хора, които защитиха професора, но той се изложи още повече като излезе публично да се защитава с неговия адвокат.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg

Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...