img
Home / Лайфстайл / Даниел Петканов се сбогува с Нова ТВ, остана без работа! (ето какво написа преди часове)

Даниел Петканов се сбогува с Нова ТВ, остана без работа! (ето какво написа преди часове)

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Преди раждането на бебето Даниел Петканов остана без работа!

Броени седмици преди да стане татко на първото си дете, Даниел Петканов остана без работа. Това обяви самият той в мрежата като се сбогува с близо 9 години от живота си. Хубавото е, че Алекс Петканова е до него и го подкрепя в този труден момент. Ето какво сподели Дани:

Даниел Петканов се сбогува с Нова ТВ, остана без работа! (ето какво написа преди часове)

Даниел Петканов просълзи мрежата с поста си

„8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти.

Както и такива за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали в последствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея.

Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това в чудесно. В България се появиха много формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде голямо поле за изява на младите хора, каквото освен извън спорта (може би) е много трудно човек да получи, дори да има някакви качества.

Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества… СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!

Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно.

Запознанството с него и приятелството в последствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо – своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек.

Познанството с много различни хора, в следствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете… Всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия.

Радвам се, че имах възможност да работя и с vbox7 и радио Nova News, защото научих много неща от тези места, както и реализирахме значително количество забавни и бих казал успешни съвместни проекти.

Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период, обаче не бих променил. Нищо.

Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможост да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.

Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ. Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете!“, написа Даниел Петканов в мрежата.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.