img
Home / Зодии / Бягайте далеч от тези 6 зодии, щe ви оплетат в лъжите си

Бягайте далеч от тези 6 зодии, щe ви оплетат в лъжите си

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Истината е, че има хора, на които вярваме, но те ни лъжат, а тази лъжа може да бъде катастрофална понякога. Патологичният лъжец не се интересува изобщо от това, че някой може да бъде наранен, точно обратното.

Тези хора мамят без никакво усилие и не се притесняват за последствията.

Сега ще ви разкажем кои са лъжците на зодиака, от които може да си изпатите жестоко. Те са в състояние да ви манипулират, без да ги интересува дали ви вредят. Според астролозите има 6 знака, които не се спират пред нищо, за да излъжат.

Дева

Те са едни безсърдечни лъжци. Очаквайте всякакви измами, ако имате приятели, представители на тази зодия. Това просто е част от техния характер. Девите имат и една много специална способност – лъжат докато ви гледат право в очите.

Девите обичат да са безупречни и искат всеки да им се възхищава. Те обаче не са съвършени и понякога имат нужда да лъжат, за да обяснят недостатъците си

Телец

Страхът всъщност е основна движеща сила, когато Телецът лъже. Представителите на тази зодия се страхуват от конфликти, дори когато не са виновни, се чувстват длъжни да скалъпят някоя лъжа, за да се защитят.

Телците трябва да се уверят, че хората наистина ги харесват. Един от най-големите им кошмари е някой да разпространява слухове за тях, а те да не могат да се защитят. Всъщност те просто лъжат, за да пазят репутация.

Водолей

Тази зодия лъже, когато й омръзне. Освен това представителите на тази зодия обичат да избират, решават и контролират. Когато срещнат проблем, с който не могат да се справят, просто излизат с лъжа от сложната ситуация. Водолеите не обичат да изглеждат смутени или слаби и точно това е една от причините да лъжат.

Везни

Това определено е зодията, която се класира на първо място сред лъжците. Те буквално не могат да следят лъжите, които изричат. Те лъжат главно за да си помогнат и да запазят репутацията си непокътната. Не искат да губят приятелите си, защото са различни или например не толкова съвършени. Те обаче лъжат така, че всички да бъдат щастливи.

Овен

Тази зодия просто е родена, за да лъже. Винаги има доста хора, които наблюдават всяко тяхно движение, за да запазят това внимание обаче, Овните обичат да послъгват. Идеята е да изглеждат добре в очите на другите. Така всъщност вие защитавате своето уязвимо его, защото реално не сте толкова самоуверени, колкото бихте искали.

Скорпион

Скорпионите лъжат, но се преструват на много честни и обстрелват хората с доста шеги. Смеят се на вас обаче за глупавото ви решение да им имате такова доверие. За Скорпиона най-важно е семейството и близките хора. Понякога лъжете, за да не подроните авторитета си пред тях.

изтоник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.