img
Home / Клюки / „Бременността“ на Златка Райкова е по сценарий: Нито тя, нито Благо искат дете!

„Бременността“ на Златка Райкова е по сценарий: Нито тя, нито Благо искат дете!

/
/
/
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Мнимата бременност на Златка Райкова е била по договор с „Биг Брадър“!

Моделката Златка Райкова се уговорила с продукцията да лъже, че цикълът й закъснява, с единствената цел да предизвика интерес към себе си в шоуто. Все още се шушука, че хонорарът за влизането на плеймейтката и Джизъса е 300 000 лева, а от продукцията се възползвали от всички възможности, за да им създават клюки и интриги, за да бъде оправдана и сумата.

„Бременността“ на Златка Райкова е по сценарий: Нито тя, нито Благо искат дете!

Златка Райкова се прави, че иска дете от Благо

Продуцентите решили, че няколко теста за бременност са добър трик за вдигане на рейтинга, който тази година е рекордно нисък. Всичко около фалшивата тревога за бременност било предварително измислено, режисирано, че дори и репетирано, разказва „Уикенд“.

Познатите й знаят, че темата с майчинството не я вълнува. Благо пък има вече три деца и не държи да става баща и на четвърто. Дори изглеждаше искрено щастлив, когато научи, че тестът на Златка е отрицателен.

Още повече, че по всичко личи, че Джизъса има супер влошена комуникация с майката на първите си две деца – Христина Витанова. В снощната мисия той силно се надяваше да се чуе с малчуганите, но получи обаждане само от майка си. Той я попита как са наследниците му, на което тя отговори, че не изобщо не ги е чувала.

След разговора им, естествено последваха и просташки коментари между Благо и Златка. „Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега само да изляза направо ще й изкъртя муцуната“, изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на ярост. За да не остане по-назад, Райкова също грабна шепа кал и хвърли по Христина: „Не са дали децата, това е станало… Да ги чуе… То злобата…“, изсъска плеймейтката и повече не се чу от думите й или самата тя ги прекъсна.

Златка повтаря същата грешка от предното си изказване, че Витанова е зла. Така и не усеща, че не е в позицията, която й позволява да се бърка в чуждите отношения. Дори не съумява да си замълчи, без да подклажда допълнително огъня. След тези коментари със сигурност положението на Благой ще се влоши още повече, а потърпевш няма да бъде само той, но и децата. Никой не проявява разбиране към решението на Витанова, че за Йоана и Давид не е полезно да бъдат въвличани в социален експеримент като „Биг Брадър“, който в последните години е скандален, комерсиализиран и посредствен, а в опозоряването и на този сезон ВИП двойката Райкова и Георгиев също има огромен принос.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук
Източник:fakti.bg
Сподели с приятели в социалните мрежи
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.